Kadonnutta arkkitehtuuria

Söpöt joulupaidat lahjaksi arkkitehdille

Joulu tulee joka vuosi, mutta saamme aina painia samojen kysymysten äärellä – mitä ostaisi tänä vuonna joululahjaksi kummipojalle, isälle, isovanhemmille, tyttöystävälle, kollegalle tai siskolle? Joululahjan osto voi olla yhdelle todella helppoa ja hauskaa, kun taas toiselle se voi olla se tehtävä, joka luo aina joulun odotukseen turhaa stressiä. Joululahjojen oston ei kuitenkaan tulisi olla ikävää tai stressaavaa!

Mitä lahjaksi arkkitehdille?

Jos perheestäsi tai ystäväpiiristäsi löytyy arkkitehti, tällaiselle ihmisille joululahjan ostaminen voi tuntua haastavalta varsinkin, jos itse ei ymmärrä arkkitehtuurista suunnilleen mitään. Onneksi joululahjojen ei tarvitse liittyä mitenkään lahjan vastaanottajan ammattiin, vaan myös arkkitehtia voi ilahduttaa täysin huoletta sellaisilla lahjoilla, jotka eivät liity mitenkään tämän työhön!

Yksi erinomainen tapa ilahduttaa arkkitehtia jouluna on lahjoittaa ystävälle, perheenjäsenelle, puolisolle tai kollegalle ihanan hauska joulupaita, jota voi käyttää myös tulevina jouluina. Paljon puhutut joulupaidat ovat nykyisin suosittu trendi, joka on lähtöisin Yhdysvalloista ja Kanadasta, mutta on nopeasti rantautunut myös Pohjoismaihin. Näissä joulupaidoissa parasta on itse asiassa se, että mitä överimpi joulupaita on, sitä parempi. Tällaisen joululahjan valinta ei voisi olla helpompaa, sillä näissä paidoissa mauttomuus on tyyliä!

Tilaa suositut joulupaidat verkosta

Suuren suosion takia joulupaidat viedään kaupoissa nopeasti käsistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä metsästämään sopivaa joulupaitaa valtavaan ihmisruuhkaan, vaan voit tilata mauttomat (eli tyylikkäimmät) joulupaidat helposti Partykingin verkkokaupasta nopealla ja edullisella toimituksella. Voit valita oman kodin rauhassa verkkokaupan valikoimasta juuri ne joulupaidat, joiden uskot ilahduttavan eniten ja tilata ne sitten nopealla toimituksella vaikka suoraan omalle kotiovelle.

Voit tilata joululahjat Partykingin verkkokaupasta ja maksaa kätevästi vaikkapa pankki- tai luottokortilla tai tilisiirtona. Voit myös tilata joululahjat joustavalla laskulla, jolloin vastaanotat tuotteet ennen tilauksen maksamista. Ennen joulupaitojen tilaamista on toki kannattavaa yrittää urkkia hieman etukäteen, minkä kokoinen joulupaita arkkitehdille kannattaa tilata. Jos sinulla on mahdollisuus päästä kurkistamaan lahjan vastaanottajan vaatekaappiin, tämä tietysti auttaa joulupaidan oikean koon valinnassa suuresti.

Jos vaatekaappiin kurkistaminen ei onnistu, voit myös pyrkiä kyselemään oikeaa kokoa vaikkapa arkkitehdin puolisolta tai sitten udella sitä hienovaraista lahjan vastaanottajalta itseltään. Ja ei hätää – jos arvauksesi joulupaidan koosta ei osunutkaan ihan oikeaan, Partykingin verkkokaupasta tilatuilla joulupaidoilla on 30 päivän avoin kauppa, eli voit palauttaa tuotteen käyttämättömänä takaisin, jos olet vahingossa tilannut sen väärässä koossa.

Jos arkkitehdilla on jo omaa perhettä, voit aivan yhtä hyvin ilahduttaa koko perhettä tilaamalla kaikille perheenjäsenille samanlaiset joulupaidat. Olet ehkä törmännyt sosiaalisessa mediassa monenlaisiin perhekollaaseihin, joissa kaikilla perheenjäsenillä on samanlaiset joulupaidat – tästä loistava lahjaidea arkkitehdille, joka tykkää julkaista vitsikkäitä kuvia sosiaalisessa mediassa!

Joululahjojen valinnassa saa ja tuleekin käyttää mielikuvitusta. Lahjojen antamista ei myöskään kannata ottaa liian tosissaan, ja tästä syystä myös mauttoman tyylikkäiden joulupaitojen suosio joululahjana on lähes räjähtänyt käsiin! Jos lähipiiristä löytyy hiemankaan huumorintajua, tällaiset joululahjat kohottavat varmasti tunnelman kattoon ja mikä parasta, joulupaidat löytyvät varmasti lahjan vastaanottajan päältä myös seuraavana vuonna.

Kommentit pois päältä artikkelissa Söpöt joulupaidat lahjaksi arkkitehdille
ashe